We are all connected

 

We zitten middenin een bijzondere tijd. Gezondheid, inkomen, vrijheid en sociale contacten zijn ineens niet meer vanzelfsprekend. We worden op onszelf teruggeworpen, ervaren wat écht belangrijk is. 

Hoe moeilijk de situatie nu misschien ook is, de ervaring van reflectie en terug naar de basis kan ook mooie dingen brengen. Tot rust komen, het elkaar opnieuw vinden en het krijgen van nieuwe inzichten en ideeën. Het idee voor Cabiner is ook op deze manier ontstaan. Niet het Corona-virus, maar een trektocht boven de Poolcirkel liet ons enkele jaren geleden ineens ervaren wat écht belangrijk is; je verbonden voelen met elkaar en met de natuur om je heen. We hadden eigenlijk niks nodig, behalve een klein houten hutje en elkaar.

Reflectie en terug naar de essentie is de basis van Cabiner. We willen je laten ervaren dat dit mooie dingen kan opleveren, een positief geluid laten horen. Laten zien dat je wél een verschil kan maken als minuscule schakel in het grotere geheel.

Deze week bereikte ons het bericht dat de Voedselbank in Hart van Drenthe, de directe thuisbasis van onze cabins, vanwege het Coronovirus niet kan leveren aan 400 behoeftige gezinnen. Wij gaan helpen door de komende tijd een financiële bijdrage te leveren waardoor het uitgeven van de voedselpakketten aan de gezinnen weer op gang kan komen.

Ondertussen blijven de cabins in Drenthe open. Zolang het kan willen wij je een veilige plek aanbieden in de natuur, ver weg van alles en iedereen. In dit deel van Nederland vind je nog volop leegte en natuur. Hier kun je je even terugtrekken van alle hectiek, opgaan in de natuur en opladen voor wat misschien nog komen gaat. We zijn ervan overtuigd dat dit ook voor jou iets moois oplevert.

Wil je weten welke extra corona-maatregelen wij nemen, kijk dan hier. Heb je nog vragen, dan staan wij voor je klaar.

Be safe and 💪
We are all connected

Team Cabiner
Laura, Sarah, Frits, Vincent, Oep, Sander, Eefje, Judith, Willem, Ida, Marc, Sandra, Hans, Afke

 
Vorige
Vorige

Tijd voor een nieuwe bucketlist